UI & Branding

Vi tar fram förstklassig strategisk UI design. Vi utmanar, sätter trender och stärker upplevelsen med medvetna val tillsammans med våra kunder.

Idag är i princip allt tillgängligt digitalt. Beställa mat, boka taxi, hämta paket, träna, shoppa, boka läkartid m.m. Att erbjuda sina tjänster digitalt är givet idag och att företag gått från fysiska tjänster till att delvis eller helt flyttat in i dina skärmar har gått fort. Vikten av att se bra ut och ha en riktigt bra användarupplevelse när “allt bara funkar” är viktigare än någonsin. Det ligger såklart jobb bakom att skapa just den känslan och det är där vi på Future Memories kommer in.

Våra uppdrag skiljer sig en hel del, allt från start ups till större etablerade bolag och våra kunder verkar i en rad olika branscher med olika behov och problemlösningar. Men något som alla har gemensamt är varumärke och digitala plattformar som alla ska verka tillsammans och antingen nå ut till konsumenter eller till andra företag.

UI Design

Design har alltid varit viktigt, men idag är kravet på en snygg designad app eller sajt mer viktigt än man kan tro. Det spelar mindre roll om funktionen är fantastisk, om designen inte är på topp så väljer många bort att använda tjänsten av den anledningen och tjänsten tappar användare/kunder och helt plötsligt syns det i den finansiella rapporten. Att till exempel ha en app som både har en bra funktion men också ser riktigt bra ut är det som kan göra skillnaden. Vi hjälper till att ta fram design som inte bara ligger i tiden utan också håller, är skalbar och väl genomarbetad.

Branding

Spotify-grön, Coca-Cola-röd, MacDonald’s M:et, Nike’s “Swoosh”. Att ha ett starkt varumärke handlar inte bara om att se bra ut, visst skadar det inte men att få till ett grafiskt uttryck som känns som att det signalerar vad företaget håller på med samt skiljer sig från sina konkurrenter är inte helt lätt. Vi hjälper till att skapa nya varumärken från logotyp, typsnitt, färger och sätter byggstenarna till vad som tillsammans blir företagets ansikte utåt.

Kontakta Anders

Är du nyfiken och vill du veta mer? Skicka gärna ett meddelande till oss!

Anders Dewrang
Anders Dewrang
Design Director och Partner.

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)