iOS, Web, UX/UI

Sleep Cycle Kids

Intelligent sömnschema för små sömntutor.

Mobil och klocka med sleep cycle kids gränssnitt

En app för dag & natt

Sleep Cycle Kids hjälper dig att hitta och justera ditt barns sömnmönster. Med möjligheten att logga varje vilostund på dagen får du personlig vägledning som visar när ditt barn har störst möjlighet att somna för att sedan sova gott hela natten.

Sleep Cyckle Kids är framtaget tillsammans med världsledande sömnforskare inom klinisk psykologi som hjälper familjer dagligen med att hitta bättre sömnrutiner.

mockup of phone with sleep schedule interface
"z" sleeping icon"z" sleeping icon"z" sleeping icon"z" sleeping icon"z" sleeping icon"z" sleeping icon"z" sleeping icon"z" sleeping icon
sleep icon
overlayicon

Sömnrutinen alla föräldrar drömmer om

Överblicken i dagboken gör det lättare att förstå ditt barns sömnmönster. Härifrån kan du skapa rutiner som fungerar bättre för dig och ditt barn. Loggboken ger insikter och verktygen du behöver för att reflektera, lära dig mönster och beteenden som fungerar bättre eller sämre för att få den optimala nattsömnen alla småbarnsföräldrar drömmer om.

image
arrow icons

Utforskar en ny dag i livet

Vaken

letter "z"letter "z"letter "z"letter "z"letter "z"letter "z"letter "z"letter "z"letter "z"letter "z"
green noise- and water icon

AI detekterar när ditt barn vaknar

I Sleep Cycle Kids används den senaste AI tekniken för att identifiera när barnet vaknar på natten och loggar automatiskt tidpunkten. Du slipper ta upp telefonen. Med röstigenkänning filtreras ditt barns ljud ut och appen registrerar om det var ett uppvak eller bara en liten dröm.

Insikterna från datan hjälper dig att identifiera metoder att få en bättre nattsömn för dig och din lilla älskling.

sleeping icon emoji
overview of all icons
example fonts of the Cera Round Pro typface
colorpalette

Ett bibliotek skapat av sömnexperter

Biblioteket med guidande läsning är fullt av artiklar och tips skrivna av Sleep Cycles sömnexperter. Sektionen innehåller allt du behöver för att lyckas med att ge ditt barn en bättre sömn - eller dig själv en liten paus.

Psst! Appen är designad i darkmode för att inte väcka din bebis mitt i natten, om du vill läsa en artikel under nattningen.

image

Logga barnets sömn enkelt med din Apple Watch, dela data med andra vårdnadshavare och få stöd för flera barn med ett enda abonnemang.

mockup of watch with sleep interface

Sleep Cycle Kids för Apple Watch

Notiser hjälper dig hålla koll på rutinen

En bra sömnrutin är viktig för både dig och ditt barn. Men ibland kan det vara svårt att komma ihåg när det är dags att gå och lägga sig eller vakna upp.

Därför har Sleep Cycle Kids smarta notiser som påminner dig om din sömnrutin. Du kan ställa in när du vill få en notis innan läggdags och efter uppvaknandet.

mockup of phone getting notifications from application

Ladda ner appen

Sleep Cycle Kids är tillgänglig i App Store. Ladda ner appen och lär dig mer om ditt barns sömnmönster.

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)