iOS, HealthKit, Med Tech

SleepCure

Bättre sömn - ett bättre liv

Mobiltelefoner som visar SleepCure appens olika funktionaliteter.

Din digitala sömncoach

Sömnproblem kan vara komplext. Vad som funkar för en person funkar kanske inte för den andra. SleepCure är en app som ger en gedigen digital analys- och behandlingsmetod för människor som vill förbättra sin sömn på individnivå. Appen hjälper dig att skapa sunda sömnvanor genom att utvärdera dina dagliga rutiner, klargör dina ohälsosamma vanor som påverkar din sömn och hjälper dig att steg för steg ta dig ur dem.

Behandling baserad på forskning

SleepCure är en CE-märkt medicinsk utrustning för icke-farmakologisk behandling av sömnstörningar. Här samlas resultat inom beteendeterapi och sömnforskning när man ger råd om hur du kan förbättra dina sömnmönster.

Din sömnassistent

SleepCure finns som en iPhone-app och kräver bara några minuters uppmärksamhet där du reflekterar över din dag. I gengäld ger appen dig råd om hur du kan anpassa din livsstil för en bättre sömn och livskvalitet, steg för steg.

Detta var inget sömnpiller

Future Memories ansvarade för att bygga iOS-appen tillsammans med SleepCure. Vår Lead Mobile-utvecklare ledde och coachade SleepCure-utvecklingsgruppen, hela vägen från första åtagandet till att appen släpptes i App Store. Ett otroligt givande projekt.

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)