UX, UI, iOS, Android, Java, Med Tech

AntiStress

Ta ett djupt andetag

Flertalet telefoner som visar olika funktioner av AntiStress appen.

Tala till ditt inre

Tillsammans med Västra Götalandsregionen har vi utvecklat en app för iOS och Android vars syfte är att ta ner din stress till en hanterbar nivå. I appen gör du övningar som motverkar stress med hjälp av medveten andning, muskelavslappning och lugnande ljud. I AntiStress kan du föra dagbok för att se hur du mår över tid samt om din stress har lindrats med hjälp av övningarna.

Äg stressen, innan den äger dig.

Var femte kvinna i Västra Götalandsregionen har kontaktat primärvården på grund av stressrelaterad psykisk sjukdom och antalet ökar stadigt. 21,1 procent av kvinnorna sökte hjälp 2016, vilket kan jämföras med 20 procent 2015


För att möta den stora gruppen som drabbas av stressrelaterad psykisk sjukdom behövs utveckling av nya innovativa metoder. Appens gränssnitt är designad med lugnande färger i åtanke och ett färgspektra som illustrerar balansen mellan känslor. Självklart tar du dig igenom övningarna i din egen takt.

image
image
image
En rosa lila turkos gradient.

Att öva på avslappning och medveten andning gör dig bättre utrustad när stressen tar över och hjälper dig att förebygga att det händer igen.

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)