UX, UI, React, iOS, Android, Go, AWS, Health Tech

STC

Det skall vara enkelt att träna.

STCs hemsida och app demonstreras på olika enheter.

STC

STC är ett av Sveriges ledande fitnessföretag med över 80 gym och fitnesscenter som täcker hela landet. Företaget sysselsätter cirka 1000 anställda och har haft en stadig tillväxt sedan starten 1998.

STCs hemsida demonstreras på fyra laptops.

En starkare användarupplevelse

För nya stc.se har vi tagit fram en helt ny design och ett nytt innehållshanteringssystem för att stärka användarupplevelsen på webben. Vi har förenklat check-out stegen för att göra det lättare att köpa rätt medlemskap. Genom att bygga en filtreringsfunktionalitet skapade vi en mer användarvänlig upplevelse genom att bara visa skräddarsydda valmöjligheter som passar användaren på individnivå.


Resultatet blev en helt ny webbplats som bara använder den senaste tekniken för att skapa en kundupplevelse säkrad för framtiden.

Till sidan
image
image

Ny app, ny design

Vi har designat och byggt om appen från grunden. Det är nu mer pålitligt med snabbare laddningstider, bättre filtrering med en design som lirar STC:s varumärke.

image

Ladda ner appen

Appen gör det enkelt att boka klasser, att få en fullständig översikt över ditt träningsschema och hantera dina kontouppgifter när du är på språng.

image

En miljö som ger energi

Vi har förbättrat kundresan genom att ansluta den digitala upplevelsen till den fysiska miljön i gymmen.

Vårt arbete började med att titta på STC:s nya inredningskoncept för att länka den nya digitala miljön med med de fysiska anläggningarna.

image

Färgpaletten som vi skapade kommer från större och mindre detaljer från STC:s verkliga interiör, ett exempel på detta är lamporna vid ingången till ett lokalt gym fick ge färg till Dance & Choreography och färgerna på väggarna gav färg till Core-klasserna.

Nya ikoner

För att skapa en mer sammanhängande överblick över STC:s breda utbud av medlemskap erbjuder vi ett antal olika ikoner för att fastställa deras produktsortiment både fysiskt och digitalt. Dessa ikoner kan nu återfinnas genom hela kundresan som stärker varumärkeskännedomen hela vägen från mobilen till löpbandet.

STCs hemsida och app demonstreras på olika enheter.

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)