UX, UI, Branding, Web

Kludd

Skriv tillsammans.

En skärmbild på Kludd där flera användare arbetar på samma dokument.

Delad lycka = dubbel lycka.

När vi skriver har vi ibland nytta av ett extra par ögon eller två. \nEn redaktör, en förläggare, en kund eller en vän. I Kludd skriver, delar och skapar ni tillsammans. Ditt manus, roman, berättelse, essä eller dikt.

Prova Kludd
En skärmbild av Kludds skrivläge på en telefon.En skärmbild på Kludds inställningar på en telefon.

Vem är Kludd till för?

Alla som skriver, egentligen. Du behöver inte många verktyg för att göra ett bra jobb. Du behöver bara rätt verktyg. Penna + papper och därefter skrivmaskinen har fungerat bra väldigt länge, med Kludd skapar vi en brygga däremellan så att vi kan engagera fler, när man är redo för det.

Tills dess är skrivandet så lugnt och effektivt i Kludd som det borde vara.

Samarbeta, överallt.

Manusförfattare. Romanförfattare. Journalister. Studenter. Copywriters. Eller någon som bara gillar att skriva. Tillsammans utarbetar, redigerar och skriver du när som helst och var som helst. Eller dra dig tillbaka, arbeta med dina redigeringar ensam och bjud in någon annan att hjälpa till när det är dags.

Hoppa rakt in, från vilken enhet, platform och plats som helst. Arbeta med dina egna saker eller recensera och redigera något du redan samarbetar med. Ditt bibliotek är med dig var du än befinner dig.

En person som editerar ett dokument i Kludd på ett kafe.

Distraherings-fri zon.

Den kreativa riktningen grundades på en solid designbas, där färgerna optimerades för alla miljöer med den bästa mängden kontrast, anpassad ikonografi och en rak tone of voice.

Eftersom Kludd skapades från grunden av vårt eget team var vår utgångspunkt att identifiera användarna, arbeta tillsammans med dem för att förstå deras behov och definiera sätt att implementera det i produkten.

Kludd är för närvarande i beta men testa gärna själv:

Prova Kludd
Kludd logotyp.
Exempel på färger, ikoner och menyer i Kludd.
Exempel på ikoner i Kludd.
Exempel på notifikationer i Kludd.
Crafted
for
every
occasion
En skärmbild på mörker-läget i Kludd.En skärmbild på mörker-läget i Kludd.

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)