Lär dig mer kring hur vi jobbar

Vinkande hand

Hej! Första mötet är där vi börjar för att förstå vad ni vill uppnå och vilka affärsvärden det tillgodoser. Insikterna från det mötet sammanställs i ett projektförslag.

Presentationsdiagram
Workshop

Tillsammans lär vi oss mer om er verksamhet, vilka behov ni har, vem som har dem och hur det påverkar er och era kunder. Vi fångar även upp tekniska möjligheter och begränsningar. När ramarna blivit tydligare och vi fått en inblick i era behov så...

Fyra användare
Insiktsfas

... går vi på djupet gällande er organisation, affär, och de som ska använda tjänsten. Det är början på en kunskapsresa både för er och oss, som naturligt fortsätter genom hela vårt samarbete. Insikterna ligger till grund för...

Stor penna
Design

...ritningen till tjänsten som tas fram genom design och testbara prototyper som visar hur användarna kommer navigera. Först när vi vet detaljerna påbörjas...

Symboler som representerar kod
Utveckling & Release

...utvecklingsarbetet. Här ger vi liv åt skisser och prototyper, och skapar lösningen i sin rätta miljö. Ett tätt samarbete i hela teamet, inte minst mellan utvecklare och designers, garanterar ett gott resultat.

En rykande kaffekopp

...resan slutar såklart inte här. Efter lansering gäller det att vara lyhörd för användarnas feedback och beteende. Om du läst så här långt kanske det är dags att låta oss berätta mer över en kopp kaffe.

Tre användare

Vi är ett team tillsammans

Genom att kombinera er domänexpertis med vår expertis inom tjänstedesign, branding och utveckling ökas effekten av allas insatser. Det innebär korta kontaktvägar och att vi jobbar mer med snabba frågor än långa möten.

Vi är transparenta med allt vi gör. Vi sätter upp en gemensam Slack-kanal, du bjuds in till vårt projektverktyg för att vara med och prioritera arbetet. På så vis har du alltid full insyn och budgetkontroll.

Du får tillgång till våra olika designverktyg där du kan se tjänsten växa fram. När utvecklingen startar gör vi interna releaser av tjänsten så att ni kan se och testa det som skapas och ge feedback.

Lär dig mer

Kontakta Erik

Är du nyfiken och vill du veta mer? Skicka gärna ett meddelande till oss!

Erik Hallgren
Erik Hallgren
Partner och UX Director.

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)