AI (Applied AI)

Framtiden är här, och den är driven av AI. Med Future Memories vid din sida omvandlas ditt företags data till ett samspel mellan människa och maskin som förhöjer mänskliga förmågor. Låt oss visa dig hur.

Nu är det inte bara viktigt att ha en närvaro online, det är också avgörande att förstå och optimera interaktionen med användarna. Framtiden är här, och den är driven av AI.

Skräddarsydda AI-lösningar för dina behov

När du samarbetar med oss tar vårt team av experter sig tid att förstå din verksamhet i detalj. Vi vet att varje företag har sin unika uppsättning av data, och vi är här för att hjälpa dig att använda dina datakällor med AI för att hitta nya insikter. Medan vi inte bygger egna språkmodeller, har vi expertisen att implementera befintliga AI-lösningar på ett sätt som ger maximal nytta för din verksamhet.

Våra UX designers och utvecklare förstår AI i din kontext

Vi kallar det "Applied AI". Istället för att bara använda AI som en separat funktion, integrerar vi den i din befintliga teknikstack. Men det handlar inte bara om att lägga till AI i din produkt eller tjänst, det handlar om att integrera den på ett sätt som känns naturligt och sömlöst för slutanvändaren. Vi ser till att AI förstärker användarupplevelsen snarare än att störa den.

Sleep Cycle

Sleep Cycle Kids använder sig av AI som detekterar när ditt barn vaknar genom att identifiera barnskrik.


Vi tar dina datakällor till nästa nivå

Saknar du ett datalager för dina datakällor kan våra erfarna systemutvecklare hjälpa dig att komma igång. Men att ha tillgång till data är bara början. Vi hjälper dig att träna AI-modeller på din egen data, säkerställa att resultaten är relevanta och anpassade för din verksamhet. Med dessa tränade modeller kan vi sedan skapa lösningar som är anpassade för ert företag och era kunders behov.

Använd kraften av AI för att förstärka upplevelsen

På Future Memories strävar vi efter att ligga i framkant av teknikens utveckling. Med vårt fokus på Applied AI är vi redo att hjälpa dig att navigera i denna snabbt växande och ständigt föränderliga värld av möjligheter. Låt oss tillsammans utforska hur AI kan förbättra och omvandla din verksamhet.

Teknik vi litar på

Även om vi inte bygger våra egna AI-modeller, är vi väl förtrogna med att implementera och integrera marknadsledande AI-lösningar. Vi arbetar med populära AI-ramverk och plattformar som TensorFlow, PyTorch och OpenAI, och har erfarenhet av att skräddarsy dessa lösningar för att passa våra kunders specifika behov.

Samarbeta med oss för din digitala transformation

Oavsett var du befinner dig på din AI-resa, vare sig du just börjar utforska dess potential eller redan har en klar vision, är vi här för att guida och stödja dig. Kontakta oss idag för att upptäcka hur Applicerad AI kan ta din verksamhet till nästa nivå.

Kontakta Andreas

Är du nyfiken och vill du veta mer? Skicka gärna ett meddelande till oss!

Andreas Kaltenbach
Andreas Kaltenbach
Grundare & CTO

Gillar du vad du ser?

Bli uppringd

(Vanligtvis inom en timma)